Namen & Rugnummers Match Talk: 'Niet raar om Van der Maarel een basisplek te geven'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 5-1 thuiszege op PEC Zwolle.
Er was genoeg om over na te praten. De invalbeurt van Mark van der Maarel, de twee goals van Isac Lidberg, de slechte eerste helft, en ga zo maar door. Verslaggever René van den Berg sprak na afloop dan ook met trainer Ron Jans en gouden wissels Van der Maarel en Lidberg. Analist Robbie Alflen reageert daarop en analyseert de wedstrijd.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht.

Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.