Danny Makkelie fluit FC Utrecht - NEC

© fcutrecht.nl
Utrecht - Danny Makkelie is komende zondag de scheidsrechter bij de wedstrijd FC Utrecht - NEC. De arbiter uit Dordrecht, die deze week ook het Champions Leagueduel Barcelona - Napoli onder zijn hoede heeft, geeft om 14.30 het beginsignaal.
Makkelie wordt in de Galgenwaard geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Vierde official is Luuk de Vries. Rob Dieperink is de VAR.
Het duel van Jong FC Utrecht tegen FC Emmen, op vrijdagavond, staat onder leiding van Nick Smit. Bram Vervoorn en Rik ter Hoeve zijn zijn assistenten, vierde man is Haico Michielsen.

Derby voor Manschot

Houtenaar Jeroen Manschot heeft vrijdag in de eredivisie de oostelijke derby tussen Heracles en Go Ahead Eagles onder zijn hoede. Op diezelfde leidt Alex Bos uit Leusden in de eerste divisie het duel FC Dordrecht - FC Eindhoven en reist Ingmar Oostrom uit Oudewater naar Groningen voor de wedstrijd FC Groningen - De Graafschap.

RTV Utrecht doet live verslag van alle wedstrijden van FC Utrecht. Via onze app en website kun je de hele wedstrijd live luisteren met commentaar van René van den Berg en Bert Kous en de analyse van Robby Alflen. Bij iedere wedstrijd verschijnt er een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten. Het makkelijkste volg je de wedstrijden via onze app. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.

Wil je altijd een seintje krijgen als we live gaan? Dat is heel eenvoudig: in de RTV Utrecht-app ga je rechtsonder naar het menu en helemaal onderaan naar ‘instellingen’. Klik dan op ‘notificaties’ en je kan de sport dan aanzetten. Bij iedere wedstrijd sturen we je dan een berichtje zodat je het verslag meteen kunt volgen.