Namen & Rugnummers Match Talk: 'Almere City - FC Utrecht slechtste wedstrijd van het seizoen'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 1-1 gelijkspel bij Almere City.
Voor de tweede keer dit seizoen heeft FC Utrecht niet weten te winnen van Almere City. Het werd 1-1. Het was een wedstrijd waar menig voetballiefhebber niet van zal hebben genoten.
Verslaggever René van den Berg sprak na het gelijkspel met Mike van der Hoorn, Souffian el Karouani en trainer Ron Jans. De vrees van de Utrechters werd bevestigd. Het is heel moeilijk om bij Almere te winnen. Analist Robbie Alflen snapt de manier van voetballen van de promovendus wel. "Ze doen het gewoon slim." Dat en meer in een nieuwe aflevering van de podcast Namen & Rugnummers Match Talk.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.