Namen & Rugnummers topscorer: Van der Linden schiet zich in dubbele cijfers

Floris van der Linden
Floris van der Linden © Orange Pictures
Utrecht - Floris van der Linden heeft zich dit weekend in de dubbele cijfers geschoten. Daarmee gaat de aanvaller nog niet aan kop in de Namen & Rugnummers-topscorerslijst. De koppositie is nog steeds in handen van zijn teamgenoot Ahmed el Azzouti.
Van der Linden scoorde dit weekend eenmaal in de 2-1 overwinning van Spakenburg op ACV. GVVV-er Illias Latif tikt nog net niet de dubbele cijfers aan. Hij maakte dit weekend zijn negende treffer van het seizoen.
Dan nog een eervolle vermelding voor een andere voetballer van GVVV. Byron Burgering won vorig seizoen samen met Yannick Bouw het topscorersklassement. Dit seizoen is de aanvaller van GVVV een stuk minder productief. Burgering scoorde dit weekend zijn tweede doelpunt van het seizoen. Niets is onmogelijke, maar titelprolongatie lijkt er voor Burgering in ieder geval niet in te zetten.
De topscorerslijst per 4 maart 2024
De topscorerslijst per 4 maart 2024 © RTV Utrecht

Alleen doelpunten gemaakt in de reguliere competitie, van de eredivisie tot en met de vierde divisie, voor een club uit de provincie Utrecht tellen mee in dit klassement.