Taylor Booth ligt er vier tot zes weken uit bij FC Utrecht: 'Knieprobleem'

Utrecht - Taylor Booth is de komende vier tot zes weken niet inzetbaar voor FC Utrecht. Dat laat trainer Ron Jans weten in aanloop naar het thuisduel met Heracles Almelo.
"Hij is onderzocht en hij heeft een knieprobleem", vertelt Jans. Booth liep de blessure op na een overtreding van FC Twente-speler Sadilek. "Ik geloof niet dat het opzettelijk was", zegt de oefenmeester daarover.
Vorig seizoen werkte Jans met Sadilek samen bij FC Twente. "Hij trekt zijn voet nooit terug en wil ieder duel winnen. Maar ik heb hem er nog nooit op kunnen betrappen dat hij een speler express zou blesseren. Hij heeft mij vanmorgen nog een berichtje gestuurd met excuses. Het enige dat je erover kunt zeggen dat er niet voor deze overtreding werd gefloten. Dat was apart", aldus Jans.
Jans wilde niet zeggen wie hij in plaats van Booth aan de rechterkant gaat opstellen tegen Heracles Almelo. Het duel van FC Utrecht tegen de Almeloërs begint vrijdag om 20.00 uur in Stadion Galgenwaard en is live te volgen via de stream van RTV Utrecht.
Taylor Booth ligt er vier tot zes weken uit bij FC Utrecht