Namen & Rugnummers Match Talk Excelsior - FC Utrecht 1-1: 'Wordt een saai seizoen zo'

Verslaggever René van den Berg, analist Gregoor van Dijk en verslaggever Bert Kous
Verslaggever René van den Berg, analist Gregoor van Dijk en verslaggever Bert Kous © RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met de analist, in deze aflevering Gregoor van Dijk, terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na het 1-1 gelijkspel met Excelsior.
De eerste helft had FC Utrecht de overhand, de tweede helft had Excelsior de betere papieren. Dat is een beetje de conclusie die in deze podcast wordt getrokken. Verslaggever René van den Berg spreekt met trainer Ron Jans over de wedstrijd met twee gezichten. Verder komen verdediger Souffian el Karouani en aanvaller Sam Lammers aan het woord. Natuurlijk reageert analist Gregoor van Dijk, die FC Utrecht in beide helften niet goed vond, in gesprek met verslaggever Bert Kous op de interviews en analyseren de twee dus ook de wedstrijd.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.