Namen & Rugnummers Match Talk: 'FC Utrecht had tegen PSV drie punten verdiend'

Verslaggever Bert Kous, analist Robby Alflen en verslaggever René van den Berg.
Verslaggever Bert Kous, analist Robby Alflen en verslaggever René van den Berg. © RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na het 1-1 gelijkspel met PSV.
FC Utrecht heeft PSV van de perfecte status afgeholpen in het huidige seizoen van de eredivisie. Het 1-1 gelijkspel is het eerste puntverlies voor de Eindhovenaren en hierdoor hebben ze niet het record van 18 zeges op rij gepakt. Voor de trotse trainer Ron Jans voelde het gelijkspel als een overwinning. Verder spreekt verslaggever René van den Berg in de podcast met Jens Toornstra en Mike van der Hoorn. Natuurlijk reageert Robby Alflen in gesprek met verslaggever Bert Kous op de interviews en analyseren de twee de wedstrijd.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.