Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht had minimaal drie keer moeten scoren tegen Vitesse

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Robby Alflen terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na het 0-0 gelijkspel met Vitesse.
Het eerste duel van 2024 van FC Utrecht leverde dus 'slechts' een punt op bij Vitesse. Maar volgens trainer Ron Jans hadden dat er, gezien het aantal kansen, drie moeten zijn. Verder spreekt verslaggever René van den Berg in de podcast met Jens Toornstra en aanwinst Sam Lammers. Natuurlijk reageert Robby Alflen in gesprek met verslaggever Bert Kous op de interviews en analyseren ze de wedstrijd.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.