Hercules - SC Cambuur binnen het uur uitverkocht

© RTV Utrecht
Utrecht - Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor de wedstrijd in de derde ronde van de KNVB beker tussen Hercules en SC Cambuur. De tickets waren maandag binnen een uur na de start van de online verkoop allemaal uitverkocht.
Hercules, dat in de vorige ronde stuntte door Ajax uit te schakelen, speelt het duel tegen de Friese eerstedivisionist op Sportpark Zoudenbalch, waar doorgaans Jong FC Utrecht en de FC Utrecht vrouwen hun duels afwerken. Het stadion zelf was niet beschikbaar, omdat FC Utrecht het veld wil sparen voor de wedstrijd tegen PSV, drie dagen later.
Voor het duel op Zoudenbalch waren zo'n duizend kaarten beschikbaar. Maar dat betekent niet dat er volgende week donderdag duizend Hercules-fans bij de wedstrijd aanwezig zullen zijn. "Er moeten kaarten beschikbaar zijn voor de KNVB en er komen zo'n honderd Cambuur-fans mee. Dus niet alle beschikbare plaatsen zijn voor onze fans", laat Werner van Geelen namens de Utrechtse derdedivisionist weten.
(tekst loopt door onder de foto)

Ook op Voordorp

© RTV Utrecht
Voor de fans die geen kaartje hebben weten te bemachtigen organiseert Hercules een bijeenkomst op het eigen sportpark Voordorp. Zowel in de kantine als in de sporthal wordt de mogelijkheid geboden om de wedstrijd live op de tv mee te kijken. "Ik weet nog niet hoe we dat precies gaan organiseren", zegt Jasper Wilhaus namens Hercules. "We hopen dat zoveel mogelijk mensen kunnen komen kijken."