FC Utrecht zonder achttal spelers op trainingskamp, vier talenten krijgen kans

Ron Jans
Ron Jans © Orange Pictures
Utrecht - FC Utrecht vertrekt woensdag naar Spanje om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. FC Utrecht-trainer Ron Jans neemt vier talenten mee van Jong FC Utrecht, maar daartegenover staat een achttal spelers dat vanwege verschillende redenen niet mee afreist naar Campoamor.
Doelman Kevin Gadellaa, verdediger Rickson van Hees, middenvelder Silas Andersen en aanvaller Jesse van de Haar van Jong FC Utrecht gaan mee met de hoofdmacht van FC Utrecht.
Isac Lidberg, Marouan Azarkan, Hugo Novoa en Anthony Descotte gaan vanwege blessures niet mee naar Spanje. Zakaria Labyad en Taylor Booth zijn ziek en stappen eveneens niet in het vliegtuig. Zidane Iqbal en Ivar Jenner gaan wel vliegen, maar niet met FC Utrecht. De twee zijn opgenomen in de selectie van hun land, Irak en Indonesië, voor de Asia Cup.
FC Utrecht is tot en met dinsdag 9 januari op trainingskamp in Spanje. Op zondag 7 januari speelt de ploeg van Jans een oefenduel tegen SK Beveren. Die club komt uit op het tweede niveau in België.

De volledige selectie

Doelmannen

Vasilis Barkas
Mattijs Branderhorst
Calvin Raatsie
Kevin Gadellaa

Verdedigers

Mark van der Maarel
Mike van der Hoorn
Hidde ter Avest
|Souffian El Karouani
Nick Viergever
Modibo Sagnan
Ryan Flamingo
Yannick Leliendal
Rickson van Hees

Middenvelders

Can Bozdogan
Victor Jensen
Oscar Fraulo
Jens Toornstra
Silas Andersen

Aanvallers

Adrian Blake
Mats Seuntjens
Bart Ramselaar
Othmane Boussaid
Ole Romeny
Jesse van de Haar