Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht zonder 'onvoldoendes' de baas bij Go Ahead Eagles

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de 2-0 zege bij Go Ahead Eagles.
Dankzij een sterk begin en een uitblinkende doelman heeft FC Utrecht van Go Ahead Eagles gewonnen. In Deventer werd het 2-0 voor de Utrechters. Na het duel sprak verslaggever René van den Berg met trainer Ron Jans, maar ook met doelpuntenmaker Bart Ramselaar en doelman Vasilis Barkas. Analist Erik van der Meer deelt zijn bevindingen over de interviews en ook kijkt hij in deze podcast samen met verslaggever Bert Kous terug op de zege.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Wil je meer volgen over FC Utrecht? Luister elke week via de website van RTV Utrecht naar liveverslag van FC Utrecht via de stream. Kijk elke week het sportprogramma ‘Een Berg Sport’ of naar de meest kritische FC Utrecht supporters Paul Pessel en Appie Boonen, die je bijpraten over het laatste nieuws rondom hun club uit Utrecht. Een Berg Sport is elke vrijdagmiddag om 17:15 op RTV Utrecht, Pessel & Boonen zijn iedere maandag te zien op YouTube.