Uitvak bekerduel Feyenoord - FC Utrecht binnen no-time uitverkocht

© KNVB
Utrecht - FC Utrecht zal over twee weken bij het bekerduel bij Feyenoord gesteund worden door een vol uitvak. Woensdagmorgen ging de kaartverkoop voor de fans van FC Utrecht van start. Inmiddels zijn alle 1200 beschikbare kaarten over de digitale toonbank gevlogen.
In totaal zullen er op woensdag 20 december 15 supportersbussen vertrekken vanuit Utrecht naar de Rotterdamse Kuip. Het duel in de tweede ronde van de KNVB Beker begint om 20.00 uur.
Onder de kaartkopers zullen waarschijnlijk een hoop leden van de supportersvereniging van FC Utrecht zitten. SV FC Utrecht riep in aanloop naar de start van de kaartverkoop een kortingsactie in het leven. Leden van de supportersvereniging krijgen tien euro korting op de uitkaart. Deze tien euro kunnen ze op de wedstrijddag tussen 17.00 en 18.00 uur gaan innen bij het supportershome.
Naast een ticket gegrepen? Het duel is live te horen via onze stream met commentaar van verslaggevers René van den Berg en Bert Kous. De twee worden bijgestaan door analist Erik van der Meer.

Duels tweede ronde KNVB Beker

Dinsdag 19 december
20.00 uur: Spakenburg - Excelsior

Woensdag 20 december
20.00 uur: GVVV - NEC
21.00 uur: Feyenoord - FC Utrecht

Donderdag 21 december
18.45 uur: Hercules - Ajax