Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht doet zichzelf tekort met gelijkspel tegen AZ

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na thuisduel met AZ (1-1).
Vooraf had FC Utrecht misschien wel voor een punt getekend tegen AZ, maar achteraf heerst toch het gevoel dat er meer had ingezeten dan de 1-1 eindstand. Feit is wel dat FC Utrecht inmiddels zes eredivisieduels ongeslagen is. Na het duel met AZ sprak verslaggever René van den Berg met trainer Ron Jans, maar ook met aanvoerder Nick Viergever en middenvelder Jens Toornstra . Analist Erik van der Meer deelt zijn bevindingen over de interviews en ook kijkt hij in deze podcast samen met verslaggever Bert Kous vanuit Stadion Galgenwaard terug op het gelijkspel.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen & Rugnummers Match Talk'. Luister naar verslaggevers René van den Berg en Bert Kous en naar analist Erik van der Meer na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht-fan.