Pessel & Boonen: 'Als wij kritisch zijn op een speler van FC Utrecht gaat die beter spelen'

© RTV Utrecht
Utrecht - Paul Pessel en Appie Boonen zijn maar wat blij dat FC Utrecht de drie punten heeft meegenomen bij Sparta. De twee beroepszeurkousen komen in een kersverse aflevering terug op hun kritiek van vorige week op Mats Seuntjens. Volgens de twee lijkt het erop dat spelers van FC Utrecht beter gaan voetballen als ze door hen worden wakker geschud.
Bij het duel zat Toornstra het hele duel op de bank en daar waren Pessel & Boonen erg door verrast. De twee waren verder opnieuw onder de indruk van Barkas, het tegenoverstelde gold overigens over de scorende Lidberg. Er was in ieder geval weer een hoop te bespreken.
Pessel & Boonen zijn een vast onderdeel van Een Berg Sport. Iedere vrijdag vanaf 17.15 te zien op RTV Utrecht.
Pessel & Boonen: 'Verrassend dat Toornstra werd gepasseerd'

RTV Utrecht doet liveverslag van alle wedstrijden van FC Utrecht. Via onze app en website kun je de hele wedstrijd live luisteren met commentaar van René van den Berg, Bert Kous en de analyse van Erik van der Meer. Bij iedere wedstrijd verschijnt er een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten. Het makkelijkste volg je de wedstrijden via onze app. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.

Wil je altijd een seintje krijgen als we live gaan?

In de RTV Utrecht-app ga je rechtsonder naar het menu en helemaal onderaan naar ‘instellingen’. Klik dan op ‘notificaties’ en je kan de sport dan aanzetten. Bij iedere wedstrijd sturen we je dan een berichtje zodat je het verslag meteen kunt volgen.