Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht knokt zich naar ‘onverdiende’ winst bij Sparta

© RTV Utrecht
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na het uitduel met Sparta Rotterdam waar de Utrechters zich naar de zege knokten.
Doordat FC Utrecht met 2-1 wist te winnen van Sparta is de ploeg van Ron Jans inmiddels vijf eredivisieduels op rij ongeslagen. Na het duel sprak verslaggever René van den Berg met Jans, maar ook met doelpuntenmaker Mats Seuntjens en Victor Jensen. Analist Erik van der Meer deelt zijn bevindingen over de interviews en ook kijkt hij in deze podcast samen met verslaggever Bert Kous terug op het duel.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen & Rugnummers Match Talk'. Luister naar verslaggevers René van den Berg en Bert Kous en naar analist Erik van der Meer na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht-fan.