Pessel & Boonen: 'In deze situatie misschien beter als FC Utrecht en Seuntjens uit elkaar gaan'

Pessel & Boonen
Pessel & Boonen © RTV Utrecht
Utrecht - In de interlandbreak zagen beroepszeurkousen Paul Pessel en Appie Boonen uiteraard het oefenduel van FC Utrecht tegen PEC Zwolle. De Utrechters wonnen dan wel met 3-1, maar er waren wel wat zaken waar de twee wat woorden aan vuil hebben kunnen maken.
Pessel & Boonen hebben het onder andere over Mats Seuntjens. Het lukte de creatieve voetballer niet om zijn stempel te drukken in het oefenduel. De twee hebben hun vermoedens dat Seuntjens in de winterstop weleens kan vertrekken. Positief waren ze over de invalbeurt van de Irakese groeibriljant Zidane Iqbal. Dat en meer in een nieuwe aflevering van Pessel & Boonen.
Pessel & Boonen zijn een vast onderdeel van Een Berg Sport. Iedere vrijdag vanaf 17.15 te zien op RTV Utrecht.
Pessel & Boonen: 'In deze situatie misschien beter als FC Utrecht en Seuntjens uit elkaar gaan'

RTV Utrecht doet liveverslag van alle wedstrijden van FC Utrecht. Via onze app en website kun je de hele wedstrijd live luisteren met commentaar van René van den Berg. Iedere week schuiven er andere analisten bij hem aan. Bij iedere wedstrijd verschijnt er een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten. Het makkelijkste volg je de wedstrijden via onze app. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.

Wil je altijd een seintje krijgen als we live gaan?

In de RTV Utrecht-app ga je rechtsonder naar het menu en helemaal onderaan naar ‘instellingen’. Klik dan op ‘notificaties’ en je kan de sport dan aanzetten. Bij iedere wedstrijd sturen we je dan een berichtje zodat je het verslag meteen kunt volgen.