Pessel & Boonen: 'Spelers van FC Utrecht hadden niet door dat ze al aan het voetballen waren'

Pessel & Boonen
Pessel & Boonen © RTV Utrecht
Utrecht - Paul Pessel en Albert Boonen pakken er deze week een bakkie koffie bij. Volgens de twee criticasters leek het namelijk alsof de spelers van FC Utrecht tegen Excelsior dachten dat het koffietijd was. 'Ze hadden niet door dat ze aan het voetballen waren.'
De twee beroepszeurkousen hadden wel een compliment, namelijk voor Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen. De oefenmeester van de Rotterdammers pakte FC Utrecht volgens hen slim aan. Verder bespreken de twee de extra nieuwe teammanager, de staat van het elftal en nog veel meer.
Pessel & Boonen zijn een vast onderdeel van Een Berg Sport. Iedere vrijdag vanaf 17.15 te zien op RTV Utrecht.
Pessel & Boonen: 'Spelers van FC Utrecht hadden niet door dat ze al aan het voetballen waren'

RTV Utrecht doet liveverslag van alle wedstrijden van FC Utrecht. Via onze app en website kun je de hele wedstrijd live luisteren met commentaar van René van den Berg. Iedere week schuiven er andere analisten bij hem aan. Bij iedere wedstrijd verschijnt er een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten. Het makkelijkste volg je de wedstrijden via onze app. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.

Wil je altijd een seintje krijgen als we live gaan?

In de RTV Utrecht-app ga je rechtsonder naar het menu en helemaal onderaan naar ‘instellingen’. Klik dan op ‘notificaties’ en je kan de sport dan aanzetten. Bij iedere wedstrijd sturen we je dan een berichtje zodat je het verslag meteen kunt volgen.