Pessel & Boonen: 'Met een scorende spits hoeven we voor niemand bang te zijn'

Pessel & Boonen
Pessel & Boonen © RTV Utrecht
Utrecht - FC Utrecht is inmiddels vier duels op rij ongeslagen. En dus zien beroepszeurkousen Paul Pessel en Albert Boonen de toekomst van de Utrechters ook rooskleuriger in. Maar dan moet er wel meer gescoord gaan worden.
Verder zijn de twee positief (!) over de defensie en vier spelers die de laatste weken zeer goed in vorm zijn. Niks te klagen? Jazeker wel. De twee hebben helemaal niks met scheidsrechter Gözübüyük en ook vinden ze dat Ramselaar zijn invalbeurt een stuk beter had kunnen invullen. Dat en meer in een nieuwe aflevering van Pessel & Boonen.
Pessel & Boonen zijn een vast onderdeel van Een Berg Sport. Iedere vrijdag vanaf 17.15 te zien op RTV Utrecht.
Pessel & Boonen: 'Met een scorende spits hoeven we voor niemand bang te zijn'

RTV Utrecht doet liveverslag van alle wedstrijden van FC Utrecht. Via onze app en website kun je de hele wedstrijd live luisteren met commentaar van René van den Berg. Iedere week schuiven er andere analisten bij hem aan. Bij iedere wedstrijd verschijnt er een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten. Het makkelijkste volg je de wedstrijden via onze app. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.

Wil je altijd een seintje krijgen als we live gaan?

In de RTV Utrecht-app ga je rechtsonder naar het menu en helemaal onderaan naar ‘instellingen’. Klik dan op ‘notificaties’ en je kan de sport dan aanzetten. Bij iedere wedstrijd sturen we je dan een berichtje zodat je het verslag meteen kunt volgen.