Podcast Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht vergeet winnende te maken tegen tiental FC Twente

Bert Kous, René van den Berg en Erik van der Meer
Bert Kous, René van den Berg en Erik van der Meer © Paul Pessel
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op het betreffende duel en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de thuiswedstrijd tegen FC Twente.
FC Utrecht kwam tegen FC Twente op 1-0 voorsprong maar de Tukkers kwamen via een strafschop terug tot 1-1. De Utrechters eindigden de wedstrijd met een man meer en dus had er misschien wel meer ingezeten tegen de nummer vier van de competitie. In deze podcast spreekt verslaggever René van den Berg na afloop van het gelijkspel met Bart Ramselaar, Ryan Flamingo en trainer Ron Jans. Ook blikt analist Erik van der Meer samen met verslaggever Bert Kous terug op het duel en praten ze na over de interviews.
Luister de podcast via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen & Rugnummers Match Talk'. Luister naar Bert Kous, Erik van der Meer en René van den Berg na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze diepgaande analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht-fan.