Podcast Namen & Rugnummers Match Talk: FC Utrecht bekert ternauwernood verder

Verslaggever Bert Kous, analist Erik van der Meer en verslaggever René van den Berg
Verslaggever Bert Kous, analist Erik van der Meer en verslaggever René van den Berg © Paul Pessel
Utrecht - Luister nu naar een nieuwe aflevering van de sportpodcast: Namen & Rugnummers Match Talk. Na iedere wedstrijd van FC Utrecht blikt verslaggever Bert Kous samen met analist Erik van der Meer terug op de wedstrijd en haalt verslaggever René van den Berg bij de trainer en spelers reacties op. Dus ook na de bekerwinst op RKC Waalwijk.
Onder barre weersomstandigheden wist FC Utrecht met 3-2 te winnen van RKC Waalwijk. In deze podcast spreekt verslaggever René van den Berg na afloop van het bekerduel met trainer Ron Jans, spits Isac Lidberg en verdediger Hidde ter Avest. Ook laat analist Erik van der Meer samen met verslaggever Bert Kous zijn licht schijnen op het duel.
Luister nu de hoogtepunten, interviews en analyses van deze wedstrijd terug via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast-app.

Ontdek de wereld van FC Utrecht zoals nooit tevoren met 'Namen & Rugnummers Match Talk'. Luister naar Bert Kous, Erik van der Meer en René van den Berg na afloop van iedere wedstrijd van FC Utrecht, als ze diepgaande analyses delen en direct reageren op interviews met spelers en de trainer van de eredivisieclub. Een podcast voor elke voetbalsupporter en speciaal de echte FC Utrecht-fan.