Sander van der Eijk fluit Heracles - FC Utrecht

© Orange Pictures
Utrecht - Sander van der Eijk is komende zaterdag de scheidsrechter bij de wedstrijd Heracles - FC Utrecht. Bij het eerste competitieduel van de Utrechters onder leiding van Ron Jans zijn Rens Bluemink en Dyon Fikkert de assistenten.
In Almelo is Jesse Rozendal de vierde official, Edwin van der Graaf is de VAR. De aftrap van de wedstrijd is om 21.00 uur.
Voor Van der Eijk wordt het zijn 45e eredivisieduel, en de zevende keer dat hij een wedstrijd van FC Utrecht leidt. De laatste keer dat hij dat deed was in november 2022. Volendam - FC Utrecht eindigde die dag in 0-4.

Twee keer Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht komt deze week twee keer in actie in de eerste divisie. Bij de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht op vrijdag is Kevin Puts de scheidsrechter. Op maandag 18 september is bij Emmen - Jong FC Utrecht Luuk Timmer de leidsman.

Manschot naar de Kuip

Jeroen Manschot uit Houten reist zaterdagmiddag naar de Kuip, waar hij arbiter is bij Feyenoord - Heerenveen. Ingmar Oostrom uit Oudewater heeft maandag FC Eindhoven - ADO Den Haag onder zijn hoede.