GVVV en Hercules weten waar ze aan toe zijn, finale play-offs op 24 juni

© Orange Pictures
Veenendaal/Utrecht - De KNVB heeft Barendrecht bestraft voor het opzettelijk verliezen van de competitiewedstrijd tegen GVVV, in de derde divisie. Barendrecht dacht door die nederlaag de play-offs om promotie te bereiken, maar de club mag daar door de straf van de voetbalbond niet aan deelnemen.
Barendrecht kreeg van de KNVB strafpunten, waardoor de club niet als derde maar als vierde eindigt. SteDoCo uit Hoornaar eindigt nu als derde en begint deze week aan de play-offs. Daarin speelt het tegen TEC uit Tiel.
Barendrecht gaat niet in beroep tegen de uitspraak van de tuchtcommissie, omdat de club niet wil dat de play-offs nog langer uitlopen.
De winnaar van het tweeluik tussen SteDoCo en TEC speelt in de halve finale tegen VVSB. De andere halve finale gaat tussen GVVV en Hercules. De duels in die provinciale derby worden gespeeld op zaterdag 10 en zaterdag 17 juni. Op beide dagen wordt om 18.00 uur afgetrapt. De winnaars van de halve finale spelen op 21 en 24 juni om één plaats in de tweede divisie voor het komende seizoen.