DHSC loopt play-offs mis, kampioen en bekerwinnaar Eemdijk verliest

Jeffrey Sneijder, Tarik Divarci, Wesley Sneijder
Jeffrey Sneijder, Tarik Divarci, Wesley Sneijder © Orange Pictures
Utrecht - Het seizoen van vierdedivisionist DHSC gaat uit als een nachtkaars. De Utrechters verloren zaterdag thuis in de vierde divisie B met 2-0 van SDV Barneveld, waardoor DHSC de play-offs om promotie naar de derde divisie definitief misloopt. Kampioen Eemdijk verloor met liefst 5-1.
DHSC wist op het eigen Sportpark Wesley Sneijder niet tot scoren te komen tegen SDV Barneveld. De bezoekers openden pas in de 78ste minuut de score via Roy Bronkhorst, waarna Rob Knul in blessuretijd de 2-0 eindstand op het scorebord zette.
Door de nederlaag weet DHSC zeker dat het geen nacompetitie gaat spelen. Met nog een wedstrijd te gaan staat de club zesde. Plekken vier en vijf zijn uit het zicht.

Eemdijk hard onderuit bij degradant

Kampioen Eemdijk was waarschijnlijk nog dronken van de afgelopen donderdag gewonnen districtsbeker. Op bezoek bij degradant HZVV werd met liefst 5-1 verloren. Het enige doelpunt van Eemdijk kwam van Jesper van Dalen.
In de stand maakt het niets meer uit voor de Diekers, die met 66 punten enkele weken kampioen zijn en dus al zeker zijn van promotie naar de derde divisie.

DHSC - SDV Barneveld (Vierde divisie B)

78' Roy Bronkhorst (1-0)
90' Rob Knul (2-0)

HZVV - Eemdijk (Vierde divisie B)

7' Sander Dzemidzic (1-0)
20' Sander Dzemidzic (2-0)
25' Jesper van Dalen (2-1)
63' Kelly João (3-1)
84' Jesse van Dalen (4-1)
89' Jesse van Dalen (5-1)