Financiële zekerheid voor VV Utrecht in eredivisie dankzij nieuwe hoofdsponsor

Jacco van Elteren (Eigenaar De Hollandse Pot Enzo) en Marije gast (commercieel directeur VV Utrecht)
Jacco van Elteren (Eigenaar De Hollandse Pot Enzo) en Marije gast (commercieel directeur VV Utrecht) © VV Utrecht
Utrecht - De volleybalsters van VV Utrecht hebben een nieuwe hoofdsponsor. Bedrijfscateraar De Hollandse Pot Enzo heeft zich voor drie jaar verbonden aan de Utrechtse club en dat zorgt voor financiële zekerheid bij de eredivisionist.
De volelybalteams moeten van de Nevobo, de Nederlandse volleybalbond, aan financiele eisen voldoen om deel te nemen aan de eredivisie, wat de sportieve resultaten ook zijn. "We zijn erg blij met deze langdurige samenwerking die voor verschillende partijen waarde oplever", aldus commercieel directeur Marije Gast van VV Utrecht. "Wij als VV Utrecht blij met het voortzetten van ons avontuur in de eredivisie."
Het vakgebied van de nieuwe hoofdsponsor zorgt ook nog voor voordelen voor de Utrechtse volleybalsters. "De selectie van dames 1 krijgt maaltijden voor of na de training, onze leden en gasten bieden we volgend seizoen lunches en maaltijden aan", aldus de commercieel directeur.

VV Utrecht heeft zich afgelopen weekend geplaatst voor de finale van het landskampioenschap van de eredivisie. Dat is niet de enige prijs die de club dit seizoen kan pakken. Op maandag 10 april staat de bekerfinale tegen Sliedrecht op het programma.