Nick Verhagen in Een Berg Sport: 'Die van FC Utrecht werden niet eens boos op elkaar'

© RTV Utrecht
Utrecht - Bij Spakenburg gaan ze langzaam weer over tot de orde van de dag. Vier dagen na de bekerstunt tegen FC Utrecht staat voor zaterdag gewoon een competitiewedstrijd, uit tegen Noordwijk, op het programma. In Een Berg Sport praten rechtsback Nick Verhagen en trainer Chris de Graaf over een veelbewogen week.
Nick Verhagen, die zelf vier jaar in de jeugd van FC Utrecht speelde en ploeggenoot was van onder meer Soufian Amrabat en Bart Ramselaar, had zich dinsdag vooral verbaasd over de gelatenheid bij FC Utrecht. "Het leek wel of ze alles goed vonden", zegt de Woerdenaar.
Gert Kruys is nog altijd verbijsterd over de prestatie van FC Utrecht, Pessel en Boonen durven zich niet in het openbaar te vertonen en huisdichter Korneel heeft de afgang van FC Utrecht op rijm gezet, maar vergeet niet Spakenburg een groot compliment te geven.
Spakenburg-trainer Chris de Graaf hoopt ook dat FC Utrecht zich herstelt tegen Fortuna Sittard. "Utrecht is een fantastische volksclub. En dat ben je niet alleen in goede tijden, maar juist in slechte tijden. En ik vind dat die gasten even moeten laten zien hoeveel ze van die club houden en gas geven met elkaar."