Live op Radio M: Hercules wil derde periode goed beginnen

Oussama Lahri, twijfelgeval bij Hercules
Oussama Lahri, twijfelgeval bij Hercules © Geert Lommers
Utrecht - In de derde divisie gaat Hercules vanmiddag op bezoek bij Gemert. De Utrechters jagen op de derde plaats in de competitie en op de derde periode. Daarmee zou Hercules zich verzekeren van deelname aan de play-offs om promotie.
Hercules is nu vierde, drie punten achter Blauw Geel'38 dat een wedstrijd meer speelde. De twee koplopers zijn ADO'20 en VVSB. Zij hebben respectievelijk 11 en 10 punten meer dan Hercules. Dat gat lijkt met nog twaalf duels voor de boeg te groot.
Gemert was vorig seizoen één van de concurrenten van Hercules in de titelrace, maar staat nu op de veertiende plaats. Eerder dit seizoen won Hercules de thuiswedstrijd met 4-1.
Gemert is 2023 goed begonnen. Van de vijf duels werden er drie gewonnen en dat was hard nodig in de strijd tegen degradatie. Hercules speelde pas vier keer in 2023 en won ook drie keer. Alleen van VVSB werd verloren.
Bij de Utrechters ontbreken vanmiddag de geblesseerden Valentijn Beck en Pepijn Vonk. Tom Pieters en Oussama Lahri zijn twijfelgevallen.

Gemert - Hercules is vanmiddag live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. In die uitzending ook aandacht voor de verrichtingen van de voetballers van Kampong, die strijden om promotie naar de derde divisie.