Live op Radio M: Derde topper op rij voor Hercules

Tim Pieters: twijfelgeval
Tim Pieters: twijfelgeval © Geert Lommers
Utrecht - Hercules speelt vanmiddag voor de derde keer op rij tegen een club uit de top drie van de derde divisie. Het is voor de Utrechters, die vierde staan, te hopen dat het vanmiddag beter afloopt dan de vorige twee duels. Twee weken geleden werd verloren van VVSB, vorige week haalde de wedstrijd tegen ADO'20 het einde niet vanwege een zware blessure van ADO-speler Sem Kroon.
Vanmiddag is Blauw Geel'38 de tegenstander. De ploeg uit Veghel, eerder dit seizoen tegenstander van FC Utrecht in de KNVB beker, staat één plaats boven Hercules. Blauw Geel heeft zes punten meer en een wedstrijd meer gespeeld. Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting in Veghel in 2-2.
In totaal troffen beide ploegen elkaar acht keer in de derde divisie. Vier keer won Hercules, twee keer ging de zege naar Blauw Geel, dat er in Utrecht nog nooit in slaagde een punt te pakken. Vorig seizoen werd het zelfs 7-1 voor Hercules. De kans dat dat nu weer gebeurt is klein: Blauw Geel heeft één van de minst gepasseerde defensies van de derde divisie.
Hercules-trainer René van der Kooij kan geen beroep doen op Valentijn Beck. Tim Pieters is een twijfelgeval.

Hercules - Blauw Geel'38 is vanmiddag live te volgen in Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. In dat programma ook live flitsen van het duel van Kampong. De koploper in de vierde divisie ontvangt Longa'30. Verder live volleybal in de kampioensplay-offs bij de vrouwen: Sudosa/Desto tegen VV Utrecht.