Live op Radio M: Laatste kans voor Hercules om aan te haken

Oussama Lahri scoorde namens Hercules in de thuiswedstrijd tegen VVSB
Oussama Lahri scoorde namens Hercules in de thuiswedstrijd tegen VVSB © Geert Lommers
Utrecht - Als Hercules nog een kans wil maken om aan te haken in de titelrace in de derde divisie, moet de uitwedstrijd tegen VVSB vanmiddag gewonnen worden. Bij winst verkleinen de Utrechters de achterstand op nummer twee tot een nog altijd aanzienlijke 6 punten. koploper ADO'20, volgende week de tegenstander in Utrecht, heeft nog vier punten meer.
Hercules heeft al zeven duels op rij niet verloren, maar speelde in die reeks wel drie keer gelijk. De reeks van VVSB is nog indrukwekkender. De ploeg uit Noordwijkerhout heeft tien keer op rij gewonnen.
Trainer René van der Kooij kan weer beschikken over Dirk Homoet. Pepijn Vonk is er nog niet bij. "En er zijn nog een paar zieken van wie niet zeker of ze inzetbaar zijn", laat de oefenmeester weten.
Eerder dit seizoen eindigde Hercules - VVSB in 2-2. Namens de Utrechters scoorden Oussama Lahri en Tim Pieters. Voor VVSB was voormalig FC Utrecht-aanvaller Leroy George twee keer trefzeker.

VVSB - Hercules begint vanmiddag om 14.00 uur, tegelijk met AWC - Kampong en Hoogland - RKZVC in de vierde divisie. Een half uur later wordt er afgetrapt bij Vitesse - FC Utrecht. Al die duels zijn live te volgen in Namen & Rugnummer op Radio M Utrecht.