VV Utrecht trekt zegereeks door, nipte winst Handbal Houten

VV Utrecht
VV Utrecht © VVUtrecht.nl
Houten, Utrecht, Driebergen - VV Utrecht, Taurus, Handbal Houten en Dalto kwamen gisteravond in actie in de zaal. Hieronder een overzicht van de uitslagen en stand.

Zevende zege op rij VV Utrecht

De volleybalsters van VV Utrecht hebben de zevende overwinning op rij geboekt in de eredivisie. Ze waren met 3-0 de baas over Peelpush, de nummer negen van de ranglijst. De sets eindigden in 25-21, 25-15 en 25-13. VV Utrecht blijft tweede, maar is koploper Sliedrecht Sport tot een punt genaderd. De Utrechtse dames hebben 21 punten uit acht wedstrijden. Sliedrecht Sport, dat gisteravond met 2-3 won van Dynamo, speelde wel een duel meer.
De volleybalmannen van Taurus hielden een slechter gevoel over aan gisteravond. De Houtenaren gingen in de eredivisie met 1-3 onderuit tegen Lycurgus, dat vierde staat. De setstanden waren 19-25, 26-24, 12-25 en 19-25. Taurus staat zevende met dertien uit elf.

Handbal Houten wint nipt

Handbal Houten boekte in de eredivisie een nipte zege op EHC. De eindstand was 32-33. De Houtenaren blijven tweede met achttien uit elf. Koploper BFC heeft twee punten meer na eveneens elf wedstrijden. EHC staat negende.

Eerste verlies Dalto

Dalto heeft het eerste puntenverlies geleden in de Korfbal League 2. De ploeg uit Driebergen verloor met 17-19 van Tempo. Dalto is op de ranglijst gezakt naar de derde plek en staat op vier uit drie. Tempo is de nummer vijf met evenveel punten.