Waterpolosters UZSC winnen in extremis

Neride Drewes scoorde vier keer
Neride Drewes scoorde vier keer © Fotostudio RedGreenBlue
Utrecht - De waterpolosters van UZSC hebben in de eredivisie op het nippertje de tweede driepunter van het seizoen geboekt. De Utrechters gingen er op bezoek bij ZVL-1886 met een 12-11 overwinning vandoor.
UZSC begon niet goed aan het duel. Na het eerste kwart keken de Utrechters tegen een 4-1 achterstand aan. Bij rust was de marge iets verkleind: 6-4.
Nadat het in de derde periode 8-7 was geworden boog UZSC het duel in de laatste periode om in een 12-11 overwinning. Hanna Hogervorst maakte in de allerlaatste seconde de winnende treffer van UZSC. Topscorer namens UZSC was Nerida Drewes met vier doelpunten.

Ranglijst

UZSC gaat met het maximale aantal van zes punten uit twee duels aan de leiding. Komende zaterdag speelt UZSC tegen Het Ravijn. Die ploeg heeft drie punten uit twee wedstrijden.