Jong FC Utrecht door late tegentreffer weer met lege handen

© Fcutrecht.nl
Utrecht - Jong FC Utrecht heeft in de eerste divisie met 1-0 verloren van FC Eindhoven. Door een late treffer van de bezoekers incasseren de Utrechters weer een nederlaag.
In de eerste helft wisten beide teams niet te scoren. Jong FC Utrecht werd vooral teruggedrongen. Af en toe kwamen de Utrechters in de tegenstoot eruit. Maar veel gevaarlijker dan een afstandsschot, dat voorlangs ging, van Eliano Reijnders werd het niet.
Na de rust bleef Arthur Zagre in de kleedkamer achter. De Fransman werd vervangen door Yannick Leliendal. Jong FC Utrecht beet wat meer van zich af. Een schot van Eliano Reijnders schampte de paal. En even later was invaller Christopher Mamengi dicht bij de openingstreffer, maar hij schoot naast het doel van FC Eindhoven-doelman Nigel Bertrams.
Uiteindelijk kregen de Utrechters toch nog de deksel op de neus. Evan Rottier schoot de bal tegen de lat en vervolgens tegen de paal. De rebound kwam voor de neus van de Canadees Charles-Andreas Brym die de 0-1 aantekende.
In de blessuretijd kreeg Collin Seedorf van FC Eindhoven nog een tweede gele kaart. Maar aan de score veranderde niets. Door de nederlaag blijft Jong FC Utrecht hekkensluiter in de eerste divisie. De bezoekers uit Eindhoven blijven ondanks de overwinning steken op de vierde plaats.