Aantrekkelijke topper tussen Kampong en Bloemendaal eindigt onbeslist: 'Tevreden naar huis'

Bloemendaal - Kampong
Bloemendaal - Kampong © RTV Utrecht
Utrecht - De hockeyers van Kampong hebben op bezoek bij Bloemendaal gelijkgespeeld. Het vermakelijke duel eindigde in 0-0.
De wedstrijd was voor de neutrale toeschouwer een genot om naar te kijken. Beide ploegen speelden zeer goed, maar het enige wat ontbrak waren doelpunten.
Vlak voor tijd leek Kampong de winst naar zich toe te trekken. Via een strafcorner scoorden de Utrechters maar de scheidsrechter keurde de treffer af waardoor het 0-0 bleef.

Ranglijst

Het gelijkspel is voor Kampong het eerste puntverlies van het seizoen. De eerste zes duels werden gewonnen. Kampong blijft de koploper van de hoofdklasse met 19 punten uit zeven duels.

Kampong kan leven met punt

"We hebben gevochten met zijn allen. Het was een zware wedstrijd. Dat we hier een nul hebben gehouden is knap", blikt hockeyer Bram van Battum terug. Hij is sinds dit seizoen basisspeler bij de Utrechters. "Daar ben ik heel blij mee. Het is voor mij een droom die uitkomt. Ik speel al vanaf de d-tjes bij Kampong.
Bram van Battum: 'We hebben hard moeten werken'
Ook coach Tim Oudenaller vond het een zware wedstrijd. "Dat had ik ook wel verwacht. Maar we hebben onze huid duur verkocht. We zijn op de goede weg."
"Een wedstrijd als deze wordt beslist op een paar kansjes. Wij verdedigden vandaag heel goed, maar zij ook", zegt Oudenaller. "Het is een prima resultaat. Ik ga tevreden weer terug naar het Utrechtse."
Coach Tim Oudenaller: 'Ik ga tevreden naar huis