Hercules gaat bekerduel tegen NAC spelen op Sportcomplex Zoudenbalch

Archiefbeeld van Sportcomplex Zoudenbalch
Archiefbeeld van Sportcomplex Zoudenbalch © fcutrecht.nl
Utrecht - Het duel in de eerste ronde van de KNVB Beker tussen het Utrechtse Hercules (derde divisie) en eerstedivisionist NAC Breda gaat gespeeld worden op Sportcomplex Zoudenbalch. Tussen de twee clubs wordt op woensdag 19 oktober om 20.00 uur afgetrapt.
Op Sportpark Voordorp, normaliter de thuisbasis van Hercules, kan het duel niet worden afgewerkt. De lichtinstallatie op het hoofdveld voldoet niet aan de 300 lux welke conform het TOTO KNVB zijn vereist en zal om die reden dan ook gespeeld worden Hierdoor wordt uitgeweken naar de accommodatie van FC Utrecht, Sportpark Zoudenbalch in Utrecht.
Hercules hoopte er eigenlijk op dat er in Stadion Galgenwaard gespeeld zou kunnen worden. Maar na overleg tussen FC Utrecht en Hercules bleek dat dit niet mogelijk is vanwege de veldbezetting. In de dagen na dit midweekse bekerduel staan meerdere wedstrijden in het stadion van FC Utrecht geprogrammeerd.
Het is nog niet bekend wanneer de bekerduels van de andere regioclubs worden gespeeld. Op 18, 19 of 20 oktober treft FC Utrecht regiogenoot Sportlust'46 uit Woerden, GVVV neemt het op tegen FC Den Bosch en Spakenburg krijgt te maken met TEC.