Live op Radio M: Hercules op eigen veld zonder puntenverlies

Hercules op eigen veld nog zonder puntenverlies
Hercules op eigen veld nog zonder puntenverlies © RTV Utrecht
Utrecht - Hercules is niet goed begonnen aan de competitie, in de derde divisie B. De Utrechters staan na vijf duels met 7 punten slechts tiende. Vanmiddag komt de nummer drie van de ranglijst Gemert op bezoek op sportpark Voordorp.
Vorig seizoen waren Hercules en Gemert twee van de honden die vochten om het kampioenschapsbeen, en OFC er mee heen zagen gaan. Hercules sneuvelde vervolgens in de eerste ronde van de play-offs tegen DVS'33. Gemert moest zijn meerdere erkennen in GVVV. In het nieuwe seizoen zijn de Brabanders, landskampioen bij de zondagamateurs in 2010, goed gestart.
Gemert haalde uit de eerste vijf duels 10 punten en won beide uitwedstrijden die het dit seizoen speelde, tegen OSS'20 en Quick. Hercules won zijn beide thuiswedstrijden, tegen Dongen en OJC Rosmalen, maar verloor vorig seizoen in eigen huis van Gemert.
Trainer René van der Kooij kan vanmiddag vanaf 14.00 uur beschikken over een compleet fitte selectie.

In Namen & Rugnummers vanmiddag live flitsen van de wedstrijd Hercules-Gemert, en ook van de duels RKZVC-Hoogland en Kampong-AWC in de vierde divisie. Verder Kampong-Schaerweijde in de hoofdklasse hockey.