Jong FC Utrecht laat ADO ontsnappen

© RTV Utrecht
Utrecht - Jong FC Utrecht heeft in de eerste divisie twee punten verspeeld tegen ADO Den Haag. Utrecht was bijna de hele wedstrijd beter, maar moest vlak voor tijd de 1-1 slikken.
ADO begon goed aan de wedstrijd en was al na drie minuten dicht bij de openingstreffer, maar Klas raakte de paal. In het vervolg van de eerste helft werd Jong FC Utrecht de betere ploeg, maar echte kansen kreeg de thuisploeg niet. Het bleef bij schoten van afstand, maar Booth en Reijnders mikten te hoog.
De tweede helft bracht meer spektakel. Binnen tien minuten moest Utrechtdoelman Fabian de Keijzer twee keer redding brengen. Aan de andere kant trof Daishawn Redan de paal en schoot hij één op één met de keeper naast.

Doelpunten vallen na rust

In de 69e minuut was het wel raak. Rocco Robert Shein zette Derensili Sanches Fernandez vrij voor de Haagse doelman. De invaller rondde beheerst af: 1-0.
Nadat Julliani Eersteling een grote kans op de 2-0 had gemist kwamen in de laatste tien minuten eindelijk de kansen voor ADO, maar doelman De Keijzer bracht tot drie keer toe redding. De Utrechtdoelman was in de 89e minuut wel kansloos op een van richting veranderd schot van Nigel Owusu.