FC Utrecht verhuurt Van den Berg aan Roda JC, en huurt jeugdinternational Estland

© Orange Pictures
UTRECHT - Davy van den Berg speelt tot het einde van het seizoen voor Roda JC. De eerste divisionist huurt de middenvelder van FC Utrecht.
Van den Berg kwam in de zomer van 2019 van Jong PSV naar FC Utrecht. Onder trainer John van den Brom leek hij op weg naar een basisplaats, maar een blessure wierp hem ver terug.
In totaal speelde de Brabander veertig duels in de eerste divisie voor Jong FC Utrecht. Voor de hoofdmacht kwam hij slechts drie keer in actie, waarvan twee keer in de KNVB beker.

Rocco Robert Shein

Tegenover het vertrek van Van den Berg staat de komst van Rocco Robert Shein. De 18 middenvelder is jeugdinternational voor Estland en wordt tot het einde van het sezioen gehuurd van FC Flora. FC Utrecht heeft ook een optie tot bedongen.
Shein speelt in de beloftenploeg van FC Flora op het tweede niveau van Estland en maakte eind 2020 zijn debuut in de hoofdmacht. Sindsdien speelde hij dertien duels in de eredivisie van Estland en speelde ook al wedstrijden in de voorronde van de Europa League en de Conference League.