Bekerduel VEP krijgt nog een staartje

© Geert Lommers
WOERDEN - Het bekerduel in district West 2 tussen FC 's-Gravenzande en het Woerdense VEP krijgt nog een staartje. Dat is het gevolg van een fout van de scheidsrechter, die door de KNVB is rechtgezet.
Vierde klasser VEP speelde de uitwedstrijd tegen FC 's-Gravenzande, dat vier niveaus hoger speelt, knap met 3-3 gelijk. De scheidsrechter liet vervolgens verlengen, terwijl in de amateurbeker altijd direct strafschoppen worden genomen als het na 90 minuten gelijk staat.
In de verlenging scoorde FC 's-Gravenzande de 4-3, en dacht daarmee de volgende ronde te hebben bereikt. VEP heeft met succes beroep aangetekend tegen die fout. De KNVB heeft beslist dat de wedstrijd wordt hervat vanaf het moment dat het fout is gegaan.
Dit betekent dat er alleen een strafschoppenserie wordt genomen. Die strafschoppenserie vindt plaats op dinsdag 26 oktober om 20.00 uur op het Juliana sportpark in 's-Gravenzande