Ruime oefenzege IJsselmeervogels, Sanchez Angulo weken aan de kant

© IJsselmeervogels.nl
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft dinsdagavond een oefenduel tegen hoofdklasser Purmersteijn met 7-0 gewonnen. Daarnaast kreeg de ploeg van kersverse hoofdtrainer Gert Peter de Gunst ook het nieuws dat Steven Sanchez Angulo enkele weken niet beschikbaar is.
Na achttien minuten voetballen had IJsselmeervogels al de 3-0 voorsprong te pakken dankzij Justin Ruizendaal, Pieter Langedijk en Darren Rosheuvel. Vervolgens was het alleen nog maar Langedijk die er aan te pas kwam. Door treffers in de 38e, 52e, 57e en 61e minuut werd de eindstand 7-0.

Blessure Sanchez Angulo

Steven Sanchez Angulo heeft afgelopen zaterdag tegen Jong FC Volendam een scheurtje in zijn hamstring opgelopen. De aanvaller staat door zijn kwetsuur vier tot zes weken langs de kant. Hij mist daardoor waarschijnlijk ook de derby tegen Spakenburg op 20 november.
Komende zaterdag speelt IJsselmeervogels op De Westmaat tegen Jong Sparta Rotterdam. Het duel in de tweede divisie is vanaf 15:00 uur live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.