UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

KNLTB verschuift competitie naar najaar

PROVINCIE UTRECHT - Tennisbond KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar in verband met de huidige coronasituatie. De landelijke competitie zou in eerste instantie begin april aanvangen en werd in februari al uitgesteld naar mei.

"Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan", aldus de KNLTB. "Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiŽle competities te organiseren."

De tennisbond hoopt dat de competitie eind dit jaar alsnog kan worden afgewerkt. "Naar verwachting is in het najaar de hele sport weer open en kan dan het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en het is dan weer mogelijk om een volledige competitie te spelen", meldt de bond.

Ook alle open toernooien die voor 7 juli plaats zouden vinden, worden geannuleerd. Eerder werd ook al de eredivisie tennis uitgesteld tot na de zomer.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -