UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Mogelijk publiek welkom bij FC Utrecht - Willem II

UTRECHT - Er zijn komende zaterdag mogelijk toeschouwers welkom bij FC Utrecht - Willem II. De KNVB vraagt de regering om de proef van afgelopen weekend voort te zetten.


Volgens de bond is het in deze fase voor de operatie en logistiek rondom het traject sneltesten cruciaal is om door te gaan en niet stil te vallen. De pilot verlengen is volgens de voetbalbond verstandig omdat er pas net is gestart met testen voor toegang. In het afgelopen weekend is volgens de KNVB bij de stadions alles prima verlopen.

Het voortzetten van de pilot is voor de KNVB niet het enige argument voor het toelaten van publiek. "Ook met het oog op perspectief en loyaliteit richting fans en supporters is het fijn om nog (beperkt) publiek te mogen ontvangen."


FC Utrecht


"Wij zijn er klaar voor", zegt hoofdveiligheidszaken Stef van der Weide van FC Utrecht. "Als er groen licht komt uit Den Haag hebben we alles op orde en hoeven alleen nog maar de tickets uit te delen aan onze seizoenskaarthouders". Van der Weide verwacht dat er, als er fans welkom zijn bij FC Utrecht - Willem II, tussen de 4.000 en 7.500 toeschouwers de wedstrijd bij kunnen wonen.

De KNVB heeft inmiddels de wedstrijd Heracles - VVV verplaatst van vrijdag naar zaterdag, om de Almelose club meer voorbereidingstijd te geven voor het geval er fans welkom zijn.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -