Kampong haalt bij start hoofdklasse uit

© RTV Utrecht
UTRECHT - Kampong is onder leiding van de nieuwe oefenmeester Roelant Oltmans de hoofdklasse begonnen met een zege. De Utrechters waren op eigen veld met 5-0 de baas over Klein Zwitserland.
Björn Kellerman leek het eerste Utrechtse doelpunt in de hoofdklasse van dit seizoen te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd. In de 22e minuut was het wel raak. Via een strafcorner bracht Jip Janssen Kampong op 1-0 voorsprong tegen Klein Zwitserland. Het sterk spelende Kampong kwam via dezelfde Janssen twee minuten later ook op 2-0. Opnieuw maakte hij de treffer vanuit een strafcorner.

Vijf keer raak

In het derde kwart was het vervolgens Martijn Havenga die via een strafbal voor de 3-0 tekende namens Kampong. Daar liet de ploeg van Oltmans het niet bij zitten. Via Terrance Pieters en Silas Lageman werd het nog 5-0.
22' Jip Janssen [1-0]
24' Jip Janssen [2-0]
39' Martijn Havenga [3-0]
53' Terrance Pieters [4-0]
65' Silas Lageman [5-0]
Volgende week gaat Kampong op bezoek bij Rotterdam.