UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

John van den Brom na remise tegen PEC: 'Dit is gewoon stom'

1/4
UTRECHT - FC Utrecht was eraan gelegen om met een knal het nieuwe jaar te beginnen. Het werd in Zwolle een losse flodder. Twee keer kwam de ploeg van John van den Brom op voorsprong tegen PEC, om uiteindelijk met 3-3 gelijk te spelen.

John van den Brom: "Dit is gewoon stom"


"Ik heb echt wel goede dingen gezien", begint Van den Brom zijn betoog positief, "Ik heb een elftal gezien dat goed kan voetballen, controle heeft, kansen creëert en doelpunten maakt, dus wat dat betreft ga ik niet met een pestgevoel de bus in." Toch weet de Amersfoorter ook dat het eindresultaat tegen de nummer 15 moeilijk tot tevredenheid kan stemmen.

Dat Van den Brom voor Van Rooijen koos heeft wel pijn gedaan"
Urby Emanuelson

Van onwennigheid wilde hij niet spreken. "Als je zo voor de dag komt en drie goals maakt in een uitwedstrijd ben je niet onwennig. Natuurlijk hebben we wel fouten gemaakt." Daarmee doelt Van den Brom niet direct op de slipper van Van der Maarel bij 1-1 en de 2-1 waarbij Zoet zich liet verrassen. "Je komt vlak voor tijd op 2-3. In plaats van dat we de wedstrijd op slot gooien gaan we op zoek naar de 2-4. Dat is gewoon stom."

Urby Emanuelson: "Verbaasd dat ik niet speelde"


EMANUELSON IS TELEURGESTELD

Urby Emanuelson baalde na afloop misschien nog wel meer. De oud-international rekende door de vele blessures op een basisplaats. Tot zijn verbazing koos Van den Brom ervoor om Mitchell van Rooijen te laten debuteren. "Eerlijk gezegd verbaasde me het wel een beetje dat hij speelde en niet ik. Dat heeft wel even pijn gedaan", vertelde de uitgesproken middenvelder, "Iedereen weet wat ik kan brengen, maar het is natuurlijk aan de trainer. Uiteindelijk heb ik mijn best gedaan om het team te helpen. Dat lukte nog bijna met de pass waaruit Abass de 2-3 maakte."

 Urby Emanuelson Urby Emanuelson | Foto: fcutrecht.nl


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -