UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg legt twee jeugdspelers vast

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft Hero van Lopik en Jan van Diermen vastgelegd. De twee jeugdspelers hebben hun eerste contract getekend bij de tweededivisionist.

Beide spelers maken sinds dit seizoen al deel uit van de A-selectie van de Blauwen. De net 18-jarige Van Lopik startte dit seizoen zelfs al acht keer in de basis. Tegen Noordwijk maakte hij zijn eerste doelpunt. Van Diermen, 17 jaar jong, wacht nog op zijn officiële debuut.

Zowel Van Lopik als Van Diermen begon met voetballen bij Spakenburg, maar speelde enige tijd in de jeugd van een profclub. Van Lopik was jarenlang jeugdspeler bij FC Utrecht. Van Diermen maakte een jaar lang deel uit van de opleiding van De Graafschap.

De laatste jaren zijn twee andere jeugdspelers van Spakenburg doorgebroken bij het eerst. Jasper Beekhuis en Youri Koelewijn maken al regelmatig op opwachting in de hoofdmacht. De technische commissie van Spakenburg denkt dat het nu vastgelegde duo dezelfde weg kan bewandelen. "Vriend en vijand zijn het erover eens dat voor zowel Jan als Hero een mooie carrière in de hoofdmacht van Spakenburg in het verschiet ligt. Het zijn grote talenten, met een prima instelling."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -