UStad UStad UStad UStad

Wesley Sneijder zet punt achter voetballoopbaan

UTRECHT - Wesley Sneijder zet definitief een punt achter zijn voetballoopbaan. De 35-jarige middenvelder uit Utrecht maakte dit vanmiddag bekend toen hij toetrad tot de businessclub van FC Utrecht.

Sneijder zat sinds deze zomer zonder club. In stadion Galgenwaard huurt hij sinds kort een skybox, waarmee hij is toegetreden tot de businessclub van FC Utrecht. Daar gaf hij ook te kennen dat zijn carrière als voetballer erop zit. "Mijn gevoel voor de stad is groot. Nu ik ben gestopt met voetballen, wil ik een mooie plek hebben om mijn herinneringen te delen", zei hij voor de microfoon van FC Utrecht TV.

De geboren Utrechter startte zijn sportieve carrière bij de Utrechtse amateurvereniging DOS (nu DHSC), waarna hij de jeugdopleiding van Ajax volgde. In 2007 werd hij verkocht aan Real Madrid, daarna speelde hij achtereenvolgens bij Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa.

Vorig jaar nam hij al afscheid van het Nederlands elftal na 134 interlands.Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Advertentie
1
Advertentie
2
Advertentie
3
Advertentie
4
Advertentie
5
Advertentie
6

Sportoverzicht