De Meern en Hercules treffen beloftenteams

DE MEERN - In de Derde divisie B spelen Hercules en De Meern beide een thuiswedstrijd. Een beide krijgen een beloftenteam op de koffie. Hercules treft Jong De Graafschap, De Meern neemt het op tegen Jong Vitesse.

HERCULES

Hercules kan zowel zichzelf aan plaatsgenoot De Meern een dienst bewijzen door te winnen van Jong De Graafschap. Die ploeg vecht tegen degradatie en is vooral een concurrent van De Meern, maar wordt bij winst in Voordorp ook een belager van Hercules.
Bij de Utrechters ontbreken de geblesseerden Colin broers en Amin El Bouzidi. Christy Bonevacia en Halldór Arnarsson keren weer terug.
De drie voorgaande ontmoetingen tegen Jong De Graafschap leverden de Utrechters negen punten op. Vorig seizoen werd uit en thuis gewonnen, de uitwedstrijd dit jaar eindigde in 2-1 voor de ploeg van Eric Speelziek.

DE MEERN

Jong Vitesse liep in de titelstrijd afgelopen zondag een tikje op. De Arnhemmers verloren van degradatiekandidaat Jong De Graafschap. Tegen De Meern zal Jong Vitesse, dat tweede staat, belust zijn op revanche.
De Meern maakte zondag ook een goeie beurt, door een 2-2 gelijkspel bij OFC. De ploeg van Joël Titaley zal daar vertrouwen uit putten.
Rick Hauwert, Don en Gino Cornet en Hakan Yasar zijn geblesseerd. Steve Blokland keert terug van een schorsing. Eerder dit seizoen verloor De Meern, dat 16e staat, de uitwedstrijd met 2-0.
Beide wedstrijden zijn zondagmiddag live te volgen op Radio M Utrecht.