Magreb maakt zich op voor clash met Spakenburg, DOVO ontvangt Scheveningen

UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Een streekderby in de Derde divisie A, waar hekkensluiter Magreb'90 koploper Spakenburg ontvangt. DOVO speelt thuis tegen de ploeg in vorm: Scheveningen.

MAGREB'90 - SPAKENBURG

De wedstrijd tegen Jong FC Groningen (9-0 verlies) was een negatieve uitschieter voor Magreb'90. Tegen DOVO en Scheveningen hield de ploeg van Mo El Abdellaoui en Staley Tailor lang stand. "En voor Spakenburg hebben we het strijdplan ook klaar", belooft Tailor.
Spakenburg, dat eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen Magreb'90 met 6-1 won, zal dus op zijn hoede moeten zijn. Dat is niet in de laatste plaats omdat de enige ploeg waar Magreb dit seizoen van won ODIN'59 is. En dat is nou net de tegenstander waar Spakenburg zowel uit als thuis van verloor.
Bij Magreb'90 ontbreekt de geschorste Omar Boukhari. Spakenburg-trainer John de Wolf kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen aanvalelr Olivier Pilon is geblesseerd.

DOVO

DOVO haalde in 2018 vier punten uit drie duels en treft zaterdag op het eigen Panhuis Scheveningen. Die ploeg deed vorig seizoen lang bovenin mee maar begon slecht aan deze voetbaljaargang. Trainer John Blok lijkt inmiddels het lek boven te hebben: Scheveningen haalde uit de laatste vijf duels 15 punten bij een doelsaldo van 10-4.
Daardoor staat Scheveningen nu achtste, twee plaatsen onder DOVO maar met evenveel punten. Eerder dit seizoen eindigde het duel tussen beide ploegen op Houtrust in 2-2. De enige keer dat DOVO en Scheveningen elkaar in competitieverband troffen op Panhuis was op 12 september 1993. Scheveningen won toen met 1-0.
Bij DOVO ontbreekt de geblesseerde Enrico Patrick. Nick Coster en Rocco Keizer zijn weer fit.

LIVE

Beide duels in de Derde divisie A zijn zaterdag live te volgen via Radio M Utrecht, op de 93.1 FM.