Hercules weet weer wat winnen is

UTRECHT - Zeven duels moesten ze er op wachten op Sportpark Voordorp, maar Hercules weet weer wat winnen is. De Utrechters waren met 2-1 te sterk voor HSC'21.
De laatste keer dat Hercules wist te winnen in de derde divisie was op 21 oktober, ook toen was HSC'21 de tegenstander. Tyrone Fonville zette de thuisclub voor rust nog op voorsprong. Na rust, was het Bas ter Hogt die de stand gelijk trok. Net als in het duel in Haaksbergen was het Jeffrey Vlug die tekende voor het slotakkoord. De ervaren middenvelder schoot raak uit een strafschop.
41' Tyrone Fonville [1-0]
74' Bas ter Hogt [1-1]
78' Jeffrey Vlug, pen. [2-1]
Door de overwinning neemt Hercules weer afstand van de onderste plaatsen. De Utrechters staan na 17 duels op de 11e plaats met 21 punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Eric Speelziek:"Trainer zijn is alleen leuk als je wint"