Yassin Ayoub tekent voor vier jaar bij Feyenoord

UTRECHT - FC Utrecht-speler Yassin Ayoub gaat komend seizoen naar Feyenoord. Dat bevestigt de Rotterdamse club vwoensdag op haar website. De middenvelder tekent een vierjarig contract.
Technisch directeur Martin van Geel laat weten zeer blij te zijn met het vastleggen van de transfervrije Ayoub. "Yassin heeft ondanks zijn jonge leeftijd van 23 jaar al flink wat ervaring in de Eredivisie. Hij is een uitstekende speler, van wie wij er van overtuigd zijn dat hij zich de komende jaren bij Feyenoord verder kan ontwikkelen."

MOOIE AFSLUITING

Het contract van de middenvelder loopt na dit seizoen af bij
. Eerder gaf Ayoub al aan dat hij het seizoen gewoon afmaakt bij de Utrechtse voetbalclub. Hij wil op een mooie manier afsluiten, zo vertelt hij. "Ik ga er in de wedstrijden die mij nog resteren alles aan doen met FC Utrecht zo hoog mogelijk te eindigen in de Eredivisie. Afgelopen seizoen namen enkele teamgenoten afscheid met het bereiken van Europees voetbal. Dat is waar ik ook voor ga."
"Yassin heeft zich gedurende zijn verblijf bij FC Utrecht zowel binnen als buiten de lijnen altijd maximaal voor de club ingezet", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. "Met zo'n geweldige staat van dienst verdien je het om via de voordeur te vertrekken. We kijken met z'n allen uit naar de samenwerking met Yassin in de komende maanden en wensen hem aan het einde van de rit vanuit het hart veel succes in het vervolg van zijn carrière."
Ayoub kwam in 2009 bij FC Utrecht terecht. In 2013 speelde hij voor het eerst in het eerste elftal.