'Camping De Berekuil komt in andere handen'

UTRECHT - Camping De Berekuil in Utrecht komt in andere handen. Dat zeggen diverse betrokkenen tegen RTV Utrecht. Vrijdag volgt naar verwachting een persbericht.
In dat bericht wordt bekendgemaakt dat een nieuwe beheerder het roer overneemt van de huidige eigenaar Driessen. Uiteindelijk moet de camping worden verkocht, maar omdat dat veel tijd in beslag neemt, zal er in eerste instantie sprake zijn van een beheersovereenkomst.
De gemeente Utrecht is niet betrokken bij de verkoop van de camping, maar moet als eigenaar van de grond wel toestemming geven. Utrecht bevestigt dat er vergevorderde onderhandelingen gaande zijn.

TOESTAND

De camping verkeert al jaren in zeer slechte toestand. Dat komt doordat de eigenaar van de camping af wil, maar geen koper kan vinden. Ook waren er problemen rond de permanente bewoning van chalets.
Eind vorig jaar bleek uit een reportage van RTV Utrecht dat onder andere het toiletgebouw in een erbarmelijke staat verkeert. Inmiddels is er op de camping een grote schoonmaak gaande. De camping moet zoals gebruikelijk op 1 april open gaan.