"Rapper vast in vermissingszaak Utrechtse meisjes"

UTRECHT - De man die vast zit na de vermissing van twee tienermeiden uit Vleuten en De Meern is rapper MF Juice. Hij had meisjes via Twitter opgeroepen voor een fotoshoot. Dat was maandagochtend de opening van Metro.
De meisjes verdwenen 14 februari en werden zondagavond gevonden in een woning in Rotterdam. Wat er in die dagen is gebeurd, is niet bekend. De meisjes waren in ieder geval blij dat ze werden gevonden.
De 29-jarige rapper uit Amsterdam is een bekende van de politie. Zijn voorarrest werd donderdag met twee weken verlengd.
Volgens Metro is MF Juice, die eigenlijk Gregory Dos S. heet, al eens eerder veroordeeld, onder meer voor beroving van prostituees in een seksclub.
De man wordt door mensen uit zijn omgeving omschreven als een prototype loverboy. \\\'Hij is een mooiboi met z\\\'n lichte huid, z\\\'n babyface en allemaal tattoo\\\'s. En dan is hij ook nog eens rapper,\\\' stelt een van de slachtoffers van S. in de krant.
MF Juice trad onder anderen op met Kleine Viezerik, die zich van hem afkeerde nadat Juice de gevangenis in moest, schrijft Metro. Na zijn vrijlating zette de rapper het nummer \\\'Levenslang\\\' op YouTube.